Kinderen om van te houden - Reisverslag uit Kundapura Railway Station, India van maartje Brand - WaarBenJij.nu Kinderen om van te houden - Reisverslag uit Kundapura Railway Station, India van maartje Brand - WaarBenJij.nu

Kinderen om van te houden

Blijf op de hoogte en volg maartje

03 Augustus 2014 | India, Kundapura Railway Station

Geen verslag dit keer, want de prachtige foto's vertellen genoeg.

Liefs Maart

Mooi!

• 03 Augustus 2014 - 14:34

Roeland:

Lieve Maartje,

Mooie beelden die laten zien waar je het allemaal voor doet. Vooral ook: hoe je dit doet! Wat een blijdschap en genieten van alle mogelijkheden die de geportretteerden krijgen aangeboden. Ze boffen maar, dat ze jou zijn tegengekomen.

Alle goeds en liefs,
    oom Roeland

• 03 Augustus 2014 - 16:51

Charlotte:

Wat een vrolijke, blije kinderen. Zoals Roeland zegt: de boffen maar met jou, en je helpers

• 03 Augustus 2014 - 17:15

Tineke Bootsman:

Wat zien ze er allemaal gelukkig uit. Dat ene meisje ken ik nog uit de tijd van die vreselijke meneer Kutti. Dat maakte toen veel indruk op mij. En moet je haar nu zien. Wat kan jij trots zijn op je werk.

• 03 Augustus 2014 - 18:49

Thécla Endert-willems:

prachtig, en ik ben zo blij je weer eens in het echt gezien te hebben. Je ziet er zo goed uit dat het voor de kinderen ook heerlijk is om naar jou te kijken als je ze wat vertelt.

• 06 Augustus 2014 - 09:41

Birgitte, Mama:

lieve dochter , wat zijn we trots op jullie kinderen , allemaal even mooi en sprankelend . Ze laten ons zien , dat ze in hun hart blij zijn ,en daar gaat het om .Dat jij daar een groot aandeel in hebt gehad mag duidelijk zijn en ik hoop dat ze nog heel lang van je bijzondere kwaliteiten mogen genieten
    Liefs je mams .

• 06 Augustus 2014 - 10:32

Natascha:

Bijzonder om te zien Maart. En wat stralen ze. Prachtige foto's!