gelukt
Door: maartje
Blijf op de hoogte en volg maartje
29 Juni 2009 | India, New Delhi
Gelukkig is de operatie van Arun heel goed verlopen, hij heeft vandaag voor het eerst een paar stappen gezet en hij mag maandag naar huis. Ook heeft hij gister nieuw gips gekregen, wel iets duurder dan het normale gips, maar dat was van zo'n slechte kwaliteit dat het voor hem onmogelijk was om naar school te gaan. Naar school wordt zo ie zo nog een hele uitdaging, want hij zal elke ochtend en middag moeten worden opgehaald met de riksja en op school zit men op kleine bankjes zonder tafel ... Gelukkig hebben een nieuwe rolstoel nodig, dan kan hij die mooi gebruiken voor school.
Het eerst wat hij wil zijn normale schoenen!
Volgende x meer,
Liefs
29 Juni 2009 - 14:41
Femke:
Oh, die Arun! Ik hoop zo dat als het gips er straks helemaal af mag, hij normaal en goed kan lopen!
Gelukkig dat ze vonden dat alles in orde was, maar zo jammer dat het zo moet!
Maar voor Arun heb je in ieder geval weer iets prachtig gedaan!
Liefs,
Fem -
29 Juni 2009 - 14:52
Tessa:
Hi Maart,
ah gossie die beentjes, wat zielig. Maar wel fijn dat de operatie is gelukt. Fijn dat dat je in het gelijk werd gesteld, meteen lekker van je afzetten! -
29 Juni 2009 - 14:53
Janneke:
Wat een leuke foto's!!! En wat worden ze groot allemaal, vooral kishur. Kan niet wachten tot ik ze straks allemaal weer zie! en jou uiteraard! En misschien kunnen we gezamenlijk nog wel een vloek over rakesh uitspreken, wat een kl**tzak toch echt! Blijf lekker in jezelf geloven, doen wij hier ook allemaal! Dikke beterschapsknuffel voor arun en dikke kus voor jou! Liefs -
29 Juni 2009 - 15:18
Koos:
Nou Maart, wat een openbaring moet het voor hem zijn als hij zijn eerste stappen zet, en weer goed kan lopen. Het zou voor mij niets zijn al dat wachten en wachten overal, maar goed jij hebt ervaren dat wachten beloond kan worden. Het is hier erg warm, ik pas nu op een museum en slaap hier ook met Annie. We wachten nu op je moeder, en eerlijk gezegd, ik vind dat soms al lang wachten. hou je taai, je hebt weer te horen gekregen dat alles oké is, dus ga met goede moed verder. liefs Koos -
29 Juni 2009 - 15:30
Aren:
Maart,
Wat ontzettend vertederend die kids. Zulke grte smiles op hun gezichten met nieuwe kleren of als ze aan het spelen zijn.
ZO bijzonder wat je doet! Ben heel trots op je.
XX -
29 Juni 2009 - 16:38
Marjet:
Dag lieve Maart, eindelijk weer eens iets van mij. ik had al heel lang niets meer van je "gekregen", daar mijn oude mailadres er blijkbaar weer in is geslopen en daar keek ik, na minstens een jaar, toevallig nog eens naar. Heb nu maar snel mijn goede mailadres in gestuurd en al jouw verslagen en foto's bekeken. Geweldig, wat je allemaal doet en hebt en klaarspeelt en wat intens naar, dat je zoveel tegenwerking ondervindt. Die mensen zijn gewoon niet goed wijs... Maar je moet maar bedenken, dat hoge bomen veel wind vangen en dat is heel positief bedoeld. Maar ben blij, dat ik je nu weer kan volgen en af en toe wat kan sturen. Gisteren een heel fijne dag in Boxtel gehad met bedankkaartjes schrijven, naar het kerkhof wandelen, lekker kletsen, borrelen en eten. Met een groot deel van de fam. Dat doet toch altijd goed. Nog stteds erg warm weer hier, maar ik vind het heerlijk.
Hopenlijk gaat alles heel goed verder nu met Arun, wat een heerlijk ventje en kan je je weer op iets anders storten. Maar wat een dankbaar iets, als je dan zo'n kereltje weer zal zien lopen straks.
Ik denk aan je.
Dikke kus en liefs van Marjet. -
29 Juni 2009 - 18:33
Cis:
Maartje ik kan niets anders zeggen dan respect.
Kijk vooral naar wat je al voor elkaar hebt gekregen. Als je dan bedenkt wat je nog graag voor elkaar zou willen krijgen weet ik zeker dat jou dat ook zal lukken. Keep up the good work.
Groetjes Cis -
29 Juni 2009 - 20:19
Loeke:
Lieverd, wat heerlijk om de kinderen weer te zien, mijn gevoel zegt steeds of het nog gisteren was dat ik bij ze was, mis het stilletjes wel hoor. En wat zou het allemaal fantatisch zijn als Arun straks weer kan lopen en zelf naar school kan gaan. Het zkhuis zag er trouwens goed en verzorgd uit in vergelijking met waar mijn apegatje toen lag.
Laat de Heer Rakesh een dikke krijgen zoals wij nederlanders dat plat kunnen uitdrukken en blijf jezelf, je weet van toen ik er was en Shobha en ik op het bureau hebben gezeten en alles weer is goed gekomen, ook toen zeiden ze hetzelfde wat hij nu beweerd. Hij heeft geen recht en zal dat ook niet kunnen halen want jij staat safe, dus....
Blijf lekker genieten van de kind. en geef iedereen die k ken ik dikke knuffel. Bel je. Liefs Loeke.
30 Juni 2009 - 06:22
Jolanda:
Blije gezichten word je blij van. Ik ook! Je mag trots op jezelf zijn. Belachelijk dat politieburo.......wat zal dat soms moeilijk voor je zijn.
Doei, Jolanda -
30 Juni 2009 - 07:56
Francesca:
Hoi Maartje,
Gefeliciteerd!!!
Dat heb je ook weer voor elkaar gekregen alle twee de vliegen verslagen :)
Wat fijn voor Arun dat hij straks weer kan lopen!!!
Francesca -
02 Juli 2009 - 10:44
Je Mams :
Dag lieverd ,
na een heftige week van spanning rondom Arun en Rakesh ,is het wellicht nu weer even rustig .
Bewonderenswaardig dat je het steeds weer opnieuw voor elkaar krijgt om zo`n moeilijke periode positief af weet te ronde.
Ik wens je vooral toe dat je dit steeds kunt blijven zien ,en evenzo je geweldige vooruitgang die je hebt geboekt in de jaren dat je daar nu bent.
Wat een mooie en tegelijk indrukwekkende foto`s van je kids . Wat zal het zwaar zijn voor Arun om in die warmte zo te moeten liggen met die benen in het gips.
Lieverds op naar een betere toekomst voor jullie allemaal ,maar nu in het bijzonder voor Arun, en we vieren straks mee als hij weer kan lopen . Wat zal dat bijzonder zijn .
Dikke kus van je Mams Birgtte