Goa foto's - Reisverslag uit New Delhi, India van maartje Brand - WaarBenJij.nu Goa foto's - Reisverslag uit New Delhi, India van maartje Brand - WaarBenJij.nu

Goa foto's

Door: maartje

Blijf op de hoogte en volg maartje

18 November 2010 | India, New Delhi

Even een heel klein berichtje met heel veel foto's! Het is weer voorbij, heel voldaan en moe weer thuis, stap ik zo weer op de scooter op weg naar de kids. Vandaag worden de andere kinderen even extra verwend!

Echt bijzonder dat we dit kunnen doen, dank NL!

Volgende keer meer,

Liefs Maart

ps José, alle kinderen van het VLC, Juud en Bernadet; ongelooflijk bedankt voor jullie inzet!!

• 18 November 2010 - 06:47

Elly:

fijn om even mee te kijken,groet Elly

• 18 November 2010 - 07:50

Simone:

Hai Maartje,
    Wat een super foto's! De kids stralen, mooi om te zien. Moest wel lachen toen ik op een foto tas van Cordaan zag ;)
    Stella komt weer naar India he! Begin januari tot begin april, wie weet zien jullie elkaar nog ff!
    Liefs Simone

Ziet er gezellig uit allemaal. Groetjes vanuit NL

• 18 November 2010 - 08:36

Charlotte:

Lieve Maartje,
    Leuk om al die vrolijke kinderen en jullie daar zo te zien. Blijf dat nog maar vaak doen.
    Groetjes Charlotte

Femke:

Heerlijke foto's! :D

• 18 November 2010 - 12:23

Aren:

Wat een lieverds zijn het toch! En wat een lieverd ben jij toch! Wel mooi even al die kinderen een prachtig leven gegeven... Krijg trouwens meteen zin om met mn camera op het vliegtuig te stappen en iedereen daar eens vast te leggen op geheel eigen wijze...
    Liefs, ook voor Kat straks!

• 18 November 2010 - 14:50

Yvette:

het ziet er gezellig uit!

• 18 November 2010 - 15:13

Marlies:

Dag Maartje,
    heb je blog uitgebreid zitten lezen... echt geweldig wat je allemaal doet voor je kids! Zelf woon ik in Mumbai sinds 2,5 jaar (jaja uit vrije keuze :-)) en ben oa de site voor de Nederlands Belgische club hier aan het opzetten. Graag wil ik je stichting hierop vermelden zodat onze leden erover kunnen lezen en je fantastische werk kunnen steunen. Graag wil ik met je in contact komen: mijn mail adres is marlies@blooom.be, tel. 9769330848.
    Misschien kan ik je dan ook eens opzoeken als ik weer eens in Karnataka ben...
    Hoop snel van je te horen! Heel veel succes met alles wat je doet daar en een dikke knuffel aan de kinderen, groetjes Marlies

• 19 November 2010 - 08:33

Koos:

bedankt voor het bericht op mijn andere adres. Nou wat wil je nog meer als je deze stalende kinderen ziet. Zijn ze echt zo lief als ze eruit zien?
    Liefs koos
    p/s nog 18 nachtjes slapen en dan........

• 21 November 2010 - 09:01

Jolanda Haarlem:

De zon en vrolijkheid straalt van iedere foto zo mijn kamer in....

Dank je wel en liefs,

• 21 November 2010 - 17:45

Marielle:

Hallo Maartje,
    Wij kennen elkaar (nog) niet, maar via mijn buurvrouw Elly heb ik kennis gemaakt met je reisverslagen > heel indrukwekkend ! Ik zal vast nog meer van je horen en lezen !
    Succes !

• 23 November 2010 - 18:34