verkeerd gelezen. tel ipv 1000 euro - Reisverslag uit New Delhi, India van maartje Brand - WaarBenJij.nu verkeerd gelezen. tel ipv 1000 euro - Reisverslag uit New Delhi, India van maartje Brand - WaarBenJij.nu

verkeerd gelezen. tel ipv 1000 euro

Door: maartje

Blijf op de hoogte en volg maartje

10 September 2008 | India, New Delhi

snap het niet helemaal maar japthi is op de 2de plaats geeindigd..dus geen 1000 euro maar een telefoon.

Volgende week weer proberen...

x

• 10 September 2008 - 08:32

Carolien:

He maart, jammer! Ik wilde ook stemmen maar dat blijkt een beetje moeilijk te zijn voor mensen met een adres in het buitenland! Jammer dat ze daar geen rekening mee hebben gehouden en dus alleen nederlanders met een nederlands adres kunnen stemmen. Probeer er vanmiddag wel even voor te zitten en geef ik wel mij n schoonouders adres op ofzo. Dikke kus, succes en zal je snel mailen. XXX

• 10 September 2008 - 08:43

Jolanda Uit Maarssen:

Wat een tegenvaller voor jullie. Hoop dat je een fijne dag met de kinderen hebt. Heb zojuist op jullie gestemd. liefs

• 10 September 2008 - 08:49

Koos:

Jammer Maart, maar we gaan nu voor de tweede ronde.liefs Koos

• 10 September 2008 - 11:38

Roeland:

Hallo Maartje,

Met mijn stem erbij sta je nu op 74. Het heeft wat moeite gekost voor het stemmen lukte. Wie weet haal je het deze week wel 1000 euro te winnen, want als ik het goed begrijp ging de eerste week je prijs net aan je neus voorbij. De kinderen en jij verdienen het. Vanaf nu zal ik iedere week stemmen. Hopelijk kun je een goede vakantieplek vinden voor je kinderen. Ga zo door.

Liefs, oom Roeland.

• 10 September 2008 - 16:13

Jorn:

Beetje vaag aangezien jij 78 stemmen hebt en zei maar 44??

• 11 September 2008 - 07:37

Yvette:

wat raar ik snap er niks van. We hebben juist nog niet gestemd omdat je ver boven aan staat. Wie heeft er dan gewonnen?
    Deze week gaat het lukken. Ga vanavond uitzoeken hoe het zit.
    Dikke kus

• 11 September 2008 - 08:14

Je Mams :

Lieverd ,we blijven ons best doen om je deze week te laten winnen,overal waar kan ga ik enthousiast mijn verhaal vertellen over deze nieuwe opzet .Natuurlijk was je even teleurgesteld, dat het anders liep en vooral ook omdat je (wij) er niets van snapte. Is het je onder tussen al duidelijk geworden ?Vergeet het maar ,die ander heeft ook een goed doel en was naruurlijk heeel blij . Gun ze het maar. Nu mag jij winnen .Het is ook jou zooo gegund.Succes ,kus je mams Birgitte